Badkamertrends 2023

Een tijdje geleden zeiden we met z’n allen ‘Happy New Year!’ tegen elkaar. Alweer een nieuw jaar, een nieuwe kans voor een verfrissende badkamer. Behoort een badkamerrenovatie tot jouw goede voornemens? Dan hebben wij hier dé  badkamertrends van 2023 om je te helpen. Bekijk en lees hieronder wat 2023 qua trends voor je in petto heeft.

 

1. Ronde vormen

Badkamertrends 2023: Ronde spiegels in de badkamer
Image by wirestock on Freepik

 

Kom je graag tot in je badkamer? Ga dan voor het gebruik van ronde vormen. Deze stralen rust uit en zijn een moderne toevoeging aan je badkamerinterieur. Weet je niet hoe je deze moet intrigeren? Bekijk dan ons artikel. 

 

 

 

2. Natuurlijke tinten

Badkamertrends 2023: Natuurlijke tinten
Image by rawpixel.com on Freepik

 

Natuurlijke materialen en zachte kleuren stralen rust uit en zijn daarom bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer. Voeg hierbij wat kleur toe met bv. gouden kranen et voila… je hebt een trendy en stijlvolle badkamer. Meer weten over deze trend? Lees verder.

 

 

 

3. Duurzaamheid

Badkamertrends 2023: Waterbesparende douchekraan

 

Het leven wordt steeds duurder en duurder. De opwarming  van de aarde komt steeds dichter. Dit zijn slechts enkele oorzaken waarom duurzaamheid een steeds belangrijkere factor aan het worden is voor velen. Wil jij weten hoe je duurzaamheid in je badkamer kunt toepassen? Lees het hier.

 

 

Zijn deze trends toch niet helemaal jouw stijl? Geen probleem. Bekijk hier meer inspiratie.