Badkamertrends 2023: Ronde vormen

Twijfel je over de vorm van je wastafel, waskom, spiegel,…? Ga dan mee met dé trend van 2023 en kies voor rond! Ronde vormen stralen rust uit en zorgen voor een mooie, moderne toevoeging aan elke badkamer. Weet je niet hoe je ronde vormen kan verwerken in je badkamer? Bekijk hier enkele tips.

 

Afgeronde baden

rond bad in de badkamer
Image by alexandercho on Freepik

 

Wil jij imponeren met ronde vormen in je badkamer. Kies dan voor een rond bad. Hiermee creëer je een opvallend middelpunt van de ruimte. Ronde baden zijn vaak ruimer dan rechthoekige baden. Dit maakt ze een comfortabel alternatief voor mensen die graag een bad nemen. Daarnaast zorgt de extra ruimte ervoor dat je gezellig samen met je partner van je bad kan genieten. Bovendien zijn ronde baden ideaal om een gevoel van luxe en verwennerij toe te voegen aan de badkamer.

 

 

 

Ronde gevormde waskommen of wastafels

Witte waskom
Image by rawpixel.com on Freepik

 

Tegenwoordig vind je waskommen of wastafels in alle vormen en maten. Integreer de ronde vorm dan ook hier. Een ronde waskom is makkelijker te onderhouden want er zijn geen hoekjes aan. Bovendien straalt hier ook rust uit en zorgt het voor die extra moderne toets in je badkamer. In combinatie met andere ronde vormen, zorg je zo voor prachtige, luxueuze badkamer.

 

 

Ronde of ovale spiegels

Ronde spiegels in de badkamer
Image by mrsiraphol on Freepik

 

Een spiegel… bijna onmisbaar in de badkamer. Creëer een groter ruimtegevoel in je badkamer met een ronde spiegel. Wil je naast het ruimtelijk gevoel ook een stukje persoonlijkheid toevoegen aan je badkamer? Dan zijn ronde spiegels ideaal. Bovendien zijn ronde spiegels niet alleen een stijlitem, ze zijn ook heel praktisch. Je kan er allerlei verlichting rondom plaatsen.

 

 

Rond vormige accessoires

Tot slot kun je ook ronde vormen toevoegen aan accessoires in de badkamer. Accessoires zoals ronde handdoekrekjes of ronde kranen kunnen de finishing touch zijn aan jouw stijlvolle, ronde badkamer. Dit zijn dan ook maar kleine aanpassingen, maar kunnen wel een grote impact hebben op het uiterlijk van je badkamer.

 

Bekijk hier de andere trends van 2023:

Trends 2023: natuurlijke tinten
Image by rawpixel.com on Freepik

Waterbesparende douchekraan

 

 

 

 

 

 

Trends 2023: Duurzaamheid        Trends 2023: Natuurlijke tinten