Zwarte kranen zijn populair!

Het gebruik van zwarte kranen werd het afgelopen jaar steeds populairder. Dit zowel bij mensen thuis als in bedrijven. Hoe komt dit nu? Zwarte kranen zijn een unieke alsook opvallende toevoeging aan elke ruimte. Daarnaast passen ze ook erg goed bij verschillende interieurstijlen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en behoorlijk duurzaam. What else do you need?

Soorten zwarte kranen

Zwarte keukenkraan

Uiteraard heb je verschillende soorten en maten. Hiermee bedoelen we zowel het kleur als het type kraan. Je kunt vaak kiezen uit matte kranen, glanzende kranen of kranen met een geborstelde finish. Dit is afhankelijk van de stijl waarin je de ruimte zal inrichten.  

Ook zijn er verschillende types kranen beschikbaar in het zwart, zoals wastafelkranen, badkranen, douchekranen,… Je kan dus dezelfde stijl doortrekken in verschillende ruimtes.

Wat moet je weten bij het kiezen van een (zwarte) kraan?

Vooraleer je overgaat tot het kopen van een (zwarte) kraan is het belangrijk om te overwegen hoe je ze zal gebruiken. Dit geldt niet alleen voor zwarte kranen, maar ook voor andere kranen. Wil je een waterbesparende kraan of een gewone kraan? Een waterbesparende kraan heeft enkele voordelen. Ze verbruiken minder water dan gewone kranen.

Zwarte wastafelkranen

Bovendien is het ook belangrijk om te kijken naar welke coatingtechniek gebruikt werd. Kranen met PVD-coating zijn bijvoorbeeld bestand tegen vochtigheid en krassen. Deze coating zorgt er dus voor dat de kranen gemakkelijk te onderhouden zijn.

Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door het feit dat je aan de hand van zwarte kranen een hele nieuwe look and feel creëert in je badkamer zonder het grote breekwerk te moeten doen. Daarnaast bekom je zo een goedkope badkamerrenovatie. Neem je een waterbesparende kraan dan bespaar je ook nog eens op je waterfactuur. Win-win!

Onze keuze zwarte kranen