Badkamertrends 2023: Natuurlijke tinten

De trend van natuurlijk of aarde tinten in de badkamer is momenteel erg populair. Voeg daarbij gouden kranen toe en geef zo een elegante touch aan je ruimte. Goud is een luxueuze kleur die opvalt. Combineer dit met natuurlijke tinten zoals beige, taupe en lichtgrijs om een rustige en ontspannen sfeer te creëren.

Hoe verwerk je nu deze natuurlijke tinten in je badkamer? Kies voor een beige, taupe of lichtgrijs meubel. Combineer dit met douchepanelen in bijhorende kleuren en eventueel een douchebak in natuursteen. Zo zorg je ervoor dat de meest aanwezige elementen in je badkamer aan elkaar gelijk zijn. Dit zorgt voor ultieme rust.

Er zijn verschillende manieren om goud in uw badkamer te integreren, zoals gouden kranen, spiegels met gouden lijsten en zelfs gouden accessoires zoals handdoekhouders en toiletrolhouders. Je kan hier heel ver in gaan maar let op: wanneer je gouden elementen gebruikt in combinatie met natuurlijke of aarde kleuren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in balans blijven. Gebruik niet te veel goud, anders kan het snel ’too much’ lijken.

trends 2023: gouden kraan in combinatie met natuurlijke kleuren
Image by rawpixel.com on Freepik

 

Kies je voor gouden kranen? Gouden kranen zijn een mooie manier om een luxueuze touch aan je badkamer toe te voegen zonder te veel geld uit te geven of te grote renovatiewerken te moeten doorvoeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten goud zoals blinkend goud, mat goud, roze goud, brons goud… Voor elk wat wils dus!

 

 

Voeg je graag nog wat gouden accessoires toe? Tegenwoordig kun je heel wat elementen in het goud vinden. Zowel een handdoekhouder als toiletrolhouders tot zelf de duwplaten van het toilet. Keuze genoeg!

Of jij nu kiest voor enkel gouden kranen of je kiest voor wat meer gouden elementen , het resultaat zal een luxueuze en stijlvolle ruimte zijn die jou en je gasten zullen waarderen.

 

Bekijk hier de andere trends van 2023:

Ronde spiegels in de badkamer
Image by wirestock on Freepik

Waterbesparende douchekraan

 

 

 

 

 

Trends 2023: Duurzaamheid               Trends 2023: Ronde vormen