Grohe Precision Feel Quickfix douche thermostaatkraan 12cm chroom

Belangrijkste kenmerken:

  • Chroom
  • Opbouwkraan
  • Thermostatisch
  • Hartafstand 12 cm

Grohe Precision Feel Quickfix douche thermostaatkraan 12cm chroom

Veilig en comfortabel douchen? Dat kan met deze stijlvolle Grohe Precision Feel Quickfix douche thermostaatkraan. De douchekraan is geschikt voor een wandmontage en past met het minimalistische ontwerp perfect in moderne badkamers. Een van de vele voordelen van deze thermostatische mengkraan is de ergonomische bediening.

Functionaliteiten

Uitgevoerd met GROHE ProGrip handgrepen kun je deze kraan zelfs met gladde zeephanden moeiteloos bedienen. Wanneer je de juiste douchetemperatuur hebt ingesteld zorgt GROHE TurboStat ervoor dat je geen last hebt van vervelende temperatuurschommelingen.

Ook de veiligheid is gewaarborgd! Zo is de thermostaat voorzien van GROHE CoolTouch waardoor deze niet te heet wordt om verbranding van de huid te voorkomen. En via de GROHE SafeStop knop kun je de watertemperatuur instellen op maximaal 38°C zodat ook kinderen veilig kunnen douchen. Deze GROHE douchemengkraan is dan ook ideaal voor het ontwerpen van gezinsbadkamers, maar dat is nog niet alles.

Bespaar water én geld

Ook aan duurzaam waterverbruik is gedacht. Via GROHE EcoJoy bespaar je namelijk aanzienlijk op je waterverbruik met behoud van een luxe douchebeleving. De prachtige looks van deze GROHE Precision Feel thermostatische douchemengkraan blijven jarenlang onberispelijk dankzij de krasbestendige GROHE StarLight chroomafwerking.

GROHE QuickFix

Voor verrassend eenvoudige make-overs van badkamers en keukens heeft GROHE QuickFix ontwikkeld. Het is zo makkelijk, dat iedereen het kan! Wanneer je voor QuickFix-producten gaat, heb je alles in één doos voor jouw doe-het-zelf-project. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het installeren van een nieuwe douche, QuickFix helpt je op weg.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden

Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

GROHE assortiment

GROHE is een toonaangevend merk in de badkamer sanitair wereld. GROHE biedt een veelzijdige scala aan kranen in verschillende soorten en maten (inclusief bad- en douchekranen). Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in diverse kleuren of uitvoeringen. Heb je nog vragen over de producten of wil je graag advies, neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms.

 

Meer weten over Grohe? Lees hier alle informatie.

Bedrijf

Saniweb

Kleur

Chroom